Sabaton - The Tour to End All Tours
Sabaton - The Tour to End All Tours
  • Presale
  • Muzică
ap12 Acordul Părinţilor 12
110 min

Simite puterea explozivă a legendarului show al trupei Sabaton în "Sabaton - The Tour To End All Tours". Filmat în timpul turneului lor european din 2023, la emblematicul Ziggo Dome din Amsterdam, acest concert electrizant surprinde esența prezenței scenice monumentale a trupei Sabaton și evidențiază capacitatea lor de a povesti istoria prin heavy metal.

Cu  spectacole sold out, multiple discuri de platină și o legiune de fani loiali din întreaga lume, Sabaton transpune experiența eclatantă și pe marele ecran, în această toamnă. De la energia care îți taie respirația până la designul scenic imersiv, cu decoruri militare și teme istorice, fiecare moment este o dovadă a talentului lor inegalabil pe scenă.

Alătură-te trupei Sabaton și fanilor devotați pentru a trăi o experiență de neuitat, completată cu efecte pirotehnice spectaculoase, imagini captivante și sound-ul lor iconic. "Sabaton - The Tour To End All Tours" este o celebrare a muzicii, camaraderiei și legăturii indestructibile dintre Sabaton și fani. Aceasta este Experiența Supremă de Heavy Metal: celebrarea celui mai mare turneu pe care Sabaton l-a susținut vreodată.

Format
Filme 2D (digitale)
Distributie / Voci originale
Joakim Brodén, Tommy Johansson, Chris Rörland, Sabaton
Program cinema