Despre noi

HAPPYCINEMA® – CINEMA ÎN FOCȘANI, BUZĂU, ALEXANDRIA ȘI BUCUREȘTI

HAPPYCINEMA® din Focșani, Buzău și București este mai mult decât un simplu cinema în orașul tău. HAPPYCINEMA® este cinematograful tău preferat. Aici mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi. La HAPPYCINEMA® petreci timp de calitate împreună cu cei dragi sau cu colegii, și ai mereu  promoții și oferte speciale, de care poți beneficia – totul pentru ca tu să te simți minunat la noi, încă din foyer.

Iar dacă vrei să fii la curent cu noutățile, urmărește-ne pe Facebook și intră des pe site, unde poți face și rezervări, din vreme, la filmele preferate.

Facebook HAPPY CINEMA CINEMA ÎN BUCUREȘTIFacebook HAPPY CINEMA CINEMA ÎN FOCȘANIFacebook HAPPY CINEMA CINEMA ÎN BUZĂUFacebook HAPPY CINEMA CINEMA ÎN ALEXANDRIA

MISIUNEA NOASTRĂ

Vrem sa fim prima alegere a cinefililor. Vrem să fim prima alegere a celor care vor să-și petreacă timpul liber într-o altă dimensiune, într-o altă poveste, într-o nouă aventură. Vrem să fim prima TA alegere. Pentru că misiunea noastră este să-ți oferim o experiență cinematografică la cele mai înalte standarde de calitate și confort.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Folosim logistică și tehnologie de ultimă oră, indiferent că este vorba de amenajarea sălii de cinema și a foyer-ului sau de sistemele hi-tech de proiecție video și redare audio.

Cinematograful din București, aflat în incinta Liberty Center, este un digiplex cu 7 săli echipate pentru proiecție 3D și 2D, sunet Dolby Digital Surround și are o capacitate de 1150 de locuri. Pe lângă foyerul cu incinte de relaxare confortabile unde cinefilii se pot relaxa cu cafea, răcoritoare, bere și gustări, am deschis și Cafeneaua HAPPYCINEMA, un spațiu perfect pentru socializare, concerte și evenimente speciale.

Cinematograful din Focșani, aflat în incinta Focșani Mall, este un digiplex cu 2 săli echipate pentru proiecție 3D și 2D, sunet Dolby Digital Surround și are o capacitate de 218 locuri. Foyer-ul dispune de un spațiu generos, care te transpune publicul în lumea cinematografică.

Cinematograful din Buzău, aflat în incinta Galleria Mall Buzău, este un digiplex cu 3 săli echipate pentru proiecție 3D și 2D, sunet Dolby Digital Surround și are o capacitate de 387 de locuri. În foyer, cinefilii se pot relaxa în spațiile lounge confortabile și își pot comanda cafea, răcoritoare, bere și gustări.

În luna noiembrie 2018, lanțul de cineplexuri HAPPYCINEMA® a ajuns și în orașul Alexandria. HAPPYCINEMA® se află la etajul 3 în centrul comercial Winmarkt Alexandria (Strada Libertății 242). Cinematograful din Alexandria are două săli echipate cu tehnologie audio-video de ultimă generație: videoproiectie digitală cu polarizator 3D și sunet Dolby Digital Surround. Sălile au o capacitate totală de 154 de locuri. Astfel, locuitorii din acest oraș au posibilitatea de a se bucura de o experiență cinematografică la standarde înalte, într-o ambianță modernă și prietenoasă.

Sălile noastre de cinema sunt echipate cu:

  • Sisteme de proiecție digitale
  • Dolby Digital Surround
  • Fotolii confortabile de o calitate superioară
  • Sistem de proiecție MasterImage 3D

Cinematograful din București este administrat de Intech Solutions SRL, CIF: RO 31965532. Cinematografele din Focșani și Buzău sunt administrate de Inspire Through SRL, CIF: RO 17303378.