Milkshake exploziv
Gunpowder Milkshake
  • Acţiune
  • Aventuri
  • Thriller
n15 Nerecomandat 15
110 min

Sam (Karen Gillian) avea doar 12 ani când mama ei, Scarlet (Lena Headey), asasină de elită, a fost forțată să o abandoneze. Sam a fost crescută de Firmă, un sindicat al crimei pentru care lucra mama ei. Acum, cincisprezece ani mai târziu, Sam, care a călcat pe urmele mamei ei, este o asasină de temut. Își folosește “talentul” pentru a șterge urmele celor mai periculoase eșecuri ale sindicatului. Pe cât de eficientă, Sam e pe atât de loială.
Dar, când o lovitură de mare risc dă greș, Sam trebuie să aleagă între loialitatea față de Firmă și protejarea unei fetițe inocente, de numai 8 ani, Emily (Chloe Coleman). Ajunsă acum ea însăși o țintă vie, Sam are o singură șansă dacă vrea să scape cu viață: să facă echipă cu mama ei și cu asociatele acesteia (Angela Basset, Michelle Yeoh și Carla Gugino), cunoscute sub numele de “Bibliotecarele”.
Aceste trei generații de femei trebuie acum să învețe să aibă încredere una în cealaltă, să înfrunte Firma și armata lor de acoliți și să declanșeze iadul împotriva celor care ar putea să le răpească ce au mai scump pe lumea asta.